Γαστρεντερολογική Βενιζελείου: Μετά την παραίτηση Πασπάτη οι ασθενείς εύχονται με νόημα δύναμη στη νέα διευθύντρια και… καλή τύχη στον διοικητή!

Ο Γρηγόρης Πασπάτης πλέον δεν είναι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Βενιζελείου και η διάδοχη κατάσταση έρχεται φορτωμένη με προβλήματα, ελλείψεις και παραλείψεις.

Οι ίδιοι οι ασθενείς της Κλινικής, που καλύπτουν τον χώρο όχι μόνο της Κρήτης αλλά και των νησιών του Αιγαίου., με επιστολή τους υποδέχονται τη μετά από σχεδόν 30χρόνια νέα διευθύντρια, υπενθυμίζοντας στο υπουργείο και τη διοίκηση του Βενιζελείου ότι όλα όσα συμβαίνουν ούτε είναι για πανηγύρια ούτε φυσικά απαιτούν “υπερήρωες” για να λυθούν. Δίνουν χρόνο στη διοίκηση του νοσοκομείου και ανα μένουν αν ο λαλίστατος διοικητής καλύψει τα κενά στην Κλινική. Και με τη νοσηλεύτρια την οποία διόρισε… επί της υποδοχής των ασθενών!

Η επιστολή που στέλνουν στο Candiadoc:

Οι ασθενείς ΙΦΝΕ Κρήτης και νησιών Νοτίου Ελλάδας νιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη νέα Δ/ντρια της Γαστρεντερολογικής κλινικής του Βενιζελείου νοσοκομείου κ. Αγγελική Θεοδωροπούλου. Η επιλογή της για αυτή τη σημαντική θέση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης, της γνώσης και της επαγγελματικής της επάρκεια και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνεισφορά της σε συνδυασμό με τη συνεισφορά του υπόλοιπου εξαιρετικά καταρτισμένου προσωπικού θα είναι καθοριστική για την περαιτέρω ενδυνάμωση της κλινικής και τη συνέχιση της σημαντικής προσφοράς της στη δημόσια υγεία και πρόληψη.
Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι παρά τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, το τμήμα διαφαίνεται να αντέχει, γεγονός που αποδεικνύει την ισχυρή βάση και την εξαιρετική αφοσίωση του συνόλου του προσωπικού. Όμως παραμένει επιτακτική ανάγκη να αναγνωριστούν και να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Υπάρχει άμεση ανάγκη κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις και ταυτόχρονα υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εκσυγχρονισμό καθώς η γαστρεντερολογική κλινική παραμένει αδικημένη ως προς τον χώρο που καταλαμβάνει σε σχέση με τις πραγματικές της ανάγκες.
Η Διοίκηση του Βενιζελείου νοσοκομείου, αντιλαμβανόμενη τη συνεισφορά της συγκεκριμένης κλινικής σε ολόκληρη την Κρήτη αλλά και τη βασιμότητα των αιτημάτων, φαίνεται ότι καταβάλλει προσπάθειες στήριξης της κλινικής. Αναγνωρίζοντας τις θετικές ενδείξεις, οι χρόνιοι ασθενείς της κλινικής αναμένουμε περισσότερες κινήσεις που θα αντιμετωπίσουν τα κενά και θα ενισχύσουν την υποδομή του τμήματος, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες όλων των ασθενών.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την καθοδήγηση της κ. Θεοδωροπούλου, η Γαστρεντερολογική κλινική θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την υγειονομική περίθαλψη χιλιάδων ασθενών και ελπίζουμε να δούμε σύντομα θετικές εξελίξεις από την ηγεσία του Βενιζελείου νοσοκομείου που θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Με εκτίμηση,
Οι ασθενείς ΙΦΝΕ Κρήτης και νησιών Ν. Ελλάδας

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί